دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیرعامل اینتل تهدید شد

مدير عامل اينتل-برايان کريچي

دوشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۸:۰۰


شرکت اینتل قصد دارد بخش‌های جدیدی به خودش اضافه کند و تنوع فعالیت‌هایش را گسترش دهد؛ اما به نظر می‌رسد که این تغییرات برای برخی کارمندان شرکت خوشایند نبوده و به همین دلیل مدیرعامل اینتل را تهدید کرده‌اند.

وایمکس نیوز- «برایان کرانیچ» (Brian Krzanich) مدیرعامل اینتل به تازگی گفته که از طرف برخی کارمندانش مورد تهدید قرار گرفته و بازخوردهای منفی زیادی درباره استخدام افرادی که در اقلیت هستند، شنیده است. او گفته:” بسیاری از کارمندان به عنوان یک فرد سفید پوست نگران این موضوع هستند که با استخدام افراد مختلف از کشورهای متفاوت، شرایط کاری برای آن‌ها سخت شود و تا حدودی محدود شوند. به همین دلیل در برابر تغییرات جدید مقاومت می‌کنند. ما حتی متن‌های تهدید  آمیز دریافت کرده‌ایم. من جلوی این تهدیدها مقاومت کردم و گفتم که قرار نیست هیچ فعالیتی در این شرکت به شکل انحصاری توسط یک گروه از انسان‌ها انجام شود. ما قرار نیست که تنها یک زن آفریقایی-آمریکایی یا اسپانیایی‌ را استخدام کنیم. شرکت می‌خواهد از تمام افراد و انسان‌ها استفاده کند. افراد جدید بخشی از خانواده‌ی ما خواهند بود و همه برای پیش‌برد کارهای این شرکت فعالیت می‌کنند.”

 

intel_logo

شرکت اینتل از سال گذشته سعی کرده در روند استخدام کارمندان خودش تجدید نظر کند. این شرکت قبلا گفته بود که می‌خواهد 40 درصد کارمندانش زن و افرادی از نژادهای مختلف (سیاه پوست، اسپانیایی و بومی آمریکایی) باشند. در حال حاضر 75 درصد از نیروی کاری شرکت اینتل مرد هستند که از این میزان 86 درصد آن‌ها سفید پوست و آسیایی هستند. لبته شرکت اینتل قصد دارد 12 هزار نفر از کارمندانش را اخراج کند.

 

منبع: دیجی کالامگ به نقل از Business Insider

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو