کنسرسیوم فنآوا برنده مناقصه ارایه خدمات مخابراتی در 550 روستای محروم کشور شد. <BR>
وایمکس نیوز- عبدالخضر کامرانی، مشاور وزیر ارتباطات با بیان این مطلب گفت: برنده مناقصه خدمات عام مخابراتی (USO) مشخص و کنسرسیوم فنآوا به عنوان برنده انتخاب شده است.
وی افزود: دو کنسرسیوم “ضحی کیش “ و “فن آوا “ از مرحله ارزیابی کیفی به مرحله بالاتر راه یافتند که در نهایت ارزیابی قیمتی کنسرسیوم فنآوا برنده مناقصه خدمات عام مخابراتی شد. وی گفت: هماکنون در حال انعقاد قرارداد با فنآوا هستیم و طبق صورتجلسه این کنسرسیوم تا روز گذشته (28 فروردین) برای طی مراحل قانونی و بستن قرارداد مهلت داشت.
مشاور وزیر ارتباطات ادامه داد: مدت فعالیت پیمانکار چهار ماه در نظر گرفته شده که از تاریخ انعقاد قرارداد، چهار ماه برای انجام تعهدات مهلت دارد. کامرانی با اشاره به حضور شرکت مخابرات ایران در مناقصه خدمات عام مخابراتی گفت: سه شرکت مخابرات ایران، کنسرسیوم ضحی کیش و کنسرسیوم فنآوا در مرحله اول امتیاز لازم را کسب کرده بودند که به آنها مهلت یک روزهای برای تکمیل و ارسال مدارک درخواستی داده شده بود.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات ایران به دلیل ارسال نکردن مدارک درخواستی از ادامه حضور و رقابت در این مناقصه باز ماند.
خدمات عام اجباری، خدماتی پایهای است که دولت بنابر اصل حاکمیتی خود موظف به ارایه آنها در اقصی نقاط کشور و نقاط محروم است که براساس استانداردهای اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) ارایه خدمت تلفن ثابت، ارایه اینترنت با نرخ منطقی و ایجاد دفاتر پیشخوان خدمات دولت از جمله سرویسهای USO است.
بر اساس این گزارش، مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیش از این گفته بود: براساس مفاد مناقصه، برنده تلفن خانگی را در مناطق محروم ارایه خواهد کرد و علاوه بر این باید تضمین کند که تلفن سیار در آن محل پوشش داشته باشد و همچنین دسترسی به اینترنت را در آن منطقه فراهم کند.
وی گفته بود: در این مناقصه حدود 550 روستا وجود دارد که با احتساب 100 شماره برای هر روستا، 55 هزار شماره ایجاد خواهد داشت.
این در حالی است که مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران معتقد است از آنجا که شرکت مخابرات ایران نزدیک به 53 هزار روستا را تاکنون ارتباط رسانی کرده است بهتر بود وزارت ارتباطات به منظور کاهش هزینهها و سرعت عمل در انجام کار مابقی این روستاها را نیز به شرکت مخابرات ایران واگذار میکرد.زارعیان افزود: از آنجا که این روستاها در یک جا متمرکز نیستند و در مکانهای مختلف کشور توزیع شدهاند احتمالا کار برای کنسرسیوم برنده بسیار سخت خواهد بود که شرکت مخابرات در این مسیر تمامی امکانات و خدمات مورد نیاز این پروژه را در اختیار شرکت برنده قرار دهد.
وی گفت: وزارت ارتباطات برای اجرای این پروژه راهحلی جز برگزاری مناقصه نداشت و قانون به این شکل تنظیم شده است اما بهتر بود برای این مورد خاص وزارت ارتباطات با ارایه طرحی به هیات دولت راه حلی برای این موضوع پیدا میکرد.
منبع: روزنامه فناوران اطلاعات