مديرعامل شرکت توسعه فضاهاي فرهنگي شهرداري تهران با اشاره به اينکه مديريت شهري تهران پيش قراول توسعه پيشرفتهترين شبکه iot خاورميانه است، گفت: اينترنت اشياء (Internet of Things) يا ( IOT به اختصار) به طور کلي اشاره دارد به بسياري از اشيا و وسايل محيط پيرامونمان که به شبکه اينترنت متصل شده و مي توان توسط اپليکيشنهاي موجود در تلفنهاي هوشمند و تبلت آنها را کنترل و مديريت کرد.
وايمکس نيوز- عليرضا جعفري با اشاره به اينکه اين دومين درگاه اتصال (Gateway) به عنوان بخشي از حرکت جهاني «شبکه اشياءThe Things Network ؛TTN) ) راهاندازي شده است، گفت: اين شبکه دومين گيتوي فعال TTN در منطقه خاورميانه محسوب مي شود.
وي با بيان اينکه نخستين درگاه اتصال نيز در محدوده نارمک از سوي پژوهشگران ايراني پياده سازي شده است، افزود: تفاوت ارائه خدمات بر روي اين شبکه با سرويس هايي که از طريق شبکههاي ارتباطي موبايل ارائه مي شود توان مصرفي بسيار پايين و در مقابل پوشش گسترده آن است و به هيچ عنوان هزينه اين اتصال قابل قياس با اتصال اشياء از طريق سيمکارت موبايل نيست.
جعفري ادامه داد: اين فناوري که در باندهاي فرکانسي بدون نياز به مجوز عمل ميکند، امکان برقراري اتصال دوطرفه را براي اشياء متصل فراهم مي آورد.
به گفته مدير عامل شرکت توسعه فضاهاي فرهنگي شهرداري تهران ، ساختار «شبکه اشياء» به دليل باز بودن، نسبت به ساير شبکهها شفافتر بوده و به دليل رمزنگاري سطح بالا، از امنيت بسيار مناسبي برخوردار است.
وي افزود: خوشبختانه خيلي زود و با توجه به اقدامات انجامشده، تهران توانست در کنار شهرهاي انتايرو، مونترآل، سنديگو و کالگري به عنوان يکي از 5 شاخه با سرعت رشد بالاي شبکه اشياء معرفي شود. و هم اکنون نيز نام تهران و ايران به عنوان يکي از مراکز فعال، در سايت TTN قرار دارد.
براساس اعلام روابط عمومي شرکت توسعه فضاهاي فرهنگي شهرداري تهران، باغ کتاب يکي از بزرگترين پروژه ها در سطح ملي و حتي جهاني محسوب مي شود که با بهره گيري از دانش داخلي، بومي و استفاده از متريال داخلي به همت شرکت توسعه فضاهاي فرهنگي شهرداري تهران در حال ساخت است.
منبع: ايسنا