دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

ایگور شگولف:

روسیه و ایران خط ارتباطاتی پرسرعت "اروپا-پرشیا" را ایجاد می‌کنند

تیک نیوز

دوشنبه ۱۱ دی ۱۲۷۸ - ۰۰:۰۰:۰۰


وزیر ارتباطات روسیه با ابراز خرسندی از امضای توافق‌نامه احداث خط ارتباطاتی پرسرعت ترانزیت "اروپا-پرشیا" گفت: دو کشور باید همکاری های دو جانبه خود را افزایش دهند. <BR>

وایمکس نیوز- ایگور شگولف، وزیر ارتباطات روسیه در مراسم امضای این توافق‌نامه گفت: منافع دو کشور در توسعه ارتباطات دو جانبه به ویژه اکنون که فناوری های ماهواره ای و بی‌سیم توسعه می‌یابند، باید بیشتر شود. روسیه می‌تواند در این زمینه پیشنهادهایی به همکاران ایرانی ارایه دهد.
وی با بیان اینکه ارتباطات باید همیشه افزایش پیدا کند، گفت: اکنون پروژه های زیادی در بخش های اقتصادی و پیاده سازی دولت الکترونیکی وجود دارد که نیازمند ارتباطات مطمئن با سرعت بالاست.
ایگور شگولف افزود: این ارتباط در منطقه مهمی از دنیا رخ می‌دهد که منافع مهم اقتصادی خواهد داشت و از طرف دیگر بسیار مطمئن است.
وی بیان کرد: این سند چهارجانبه سند مهمی برای ارسال کنندگان اطلاعات و ذی نفعان در این حوزه به خصوص در ایران محسوب می شود.

آغاز روند اجرایی تامین ارتباطات شرق و غرب
به گفته وزیر ارتباطات، ایران با امضای قرارداد همکاری میان شرکت های ایرانی، روسی و عمانی، روند اجرایی تامین ارتباطات شرق و غرب آغاز شد.
رضا تقی پور در مراسم امضای این قرارداد گفت: در حال حاضر پهنای باند کشور از مسیری که از کانال سوئز می گذرد تامین می‌شود.
وی افزود: از سوی دیگر و پیش از این شاهد بروز برخی اختلال ها و قطعی ها در ارتباطی که از این مسیر تامین می شد، بوده ایم.
تقی پور عنوان کرد: با اجرایی شدن قراردادی که امروز میان کشورهای مختلف به امضا می رسد، ارتباطات از کشور عمان آغاز و در مسیر خود از کشورهای ایران و روسیه عبور کرده و در اروپا به فرانکفورت ختم می شود.
وی ادامه داد: با پیاده سازی این پروژه مسیر کاملا مطمئن ارتباطی در کنار مسیرهای دیگری که تاکنون فعال بوده اند، ایجاد خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص نتیجه اجرای این پروژه گفت: تامین پهنای باند مورد نیاز ایران، روسیه و کشورهایی که در مسیر این ارتباط قرار دارند از جمله مزایای پیاده سازی این پروژه محسوب می شود.
وی با بیان این مطلب که پهنای باند در این بخش محدودیتی ندارد، گفت: این ارتباط برای کشورهای منطقه، به خصوص کشورهایی که در مسیر این پروژه قرار دارند، اهمیت بسیاری دارد.
رضا تقی پور ادامه داد: پیش از این تنها یک مسیر انتقالی که از کانال سوئز عبور می کرد وجود داشت که این مسیر جدید می تواند در کاهش هزینه ها، تامین ایمنی و تداوم ارتباطات، نقش موثری داشته باشد.
این سند حاوی ساخت خط ارتباطاتی است که عمان را به آلمان متصل کرده و به طور ترانزیت از روسیه و ایران عبور می‌کند. به اعتقاد کارشناسان وزارت ارتباطات و وسایل ارتباط جمعی روسیه چنین طرحی مسیر منحصر به فرد زمینی خطوط ارتباطاتی میان خاور نزدیک و اروپاست که دورنمای توسعه آن تا هند وجود دارد.

 

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو