مديرعامل شرکت ملي پست از سرويس دهي آزمايشي پروژه ملي GNAF در مناطق 6 و 7 تهران در آينده نزديک خبر داد.
وايمکس نيوز- حسين نعمتي مديرعامل شرکت ملي پست در شانزدهمين جلسه کارگروه ملي GNAF که به صورت ويدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: با توجه به اينکه پروژه پيشرفت خوبي داشته سرويس دهي آن در استان قم نيز به زودي وارد فاز عملياتي مي شود.
وي با اشاره به اينکه تاکنون بيش از 75 درصد پروژه در سطح کشور اجرا شده است و موفق شديم طرح را در 76 شهر کشور در سال 96 پوشش دهيم، افزود: اجراي موفق اين پروژه با همکاري موثر دستگاه ها و سازمان هاي مربوطه اعم از وزارت کشور، استانداري ها، سازمان نقشه برداري، شهرداري ها، سازمان املاک و اسناد و ... قابليت عملياتي شدن و ارايه خدمت دارد.
معاون وزير با تاکيد بر اينکه GNAF يک حلقه ارتباطي بين دستگاهي است، اظهار داشت: در بعد کلان هويت مکاني در کشور پيش نياز اجراي دولت الکترونيک و ارايه بسياري از خدمات ديگر مي باشد.
نعمتي برگزاري جلسات به صورت راهبردي را مورد تاکيد قرار داد و افزود: انتظار مي رود ساير دستگاه هاي مربوطه نيز وظايفشان را به نحو احسن انجام دهند تا بتوانيم به راهکارهاي اساسي در به ثمر نشستن اين پروژه و بهره مندشدن مردم و مسئولان دست يابيم.
مديرعامل شرکت ملي پست همچنين فرهنگ سازي در زمينه آدرس دهي صحيح را ضروري دانست و گفت: رسانه ها بخصوص صدا و سيما و همچنين شرکت هاي دانش بنيان مي توانند در پياده سازي موفق GNAF ياري رسان پست باشند.
وي در ادامه افزود: دسترسي به اطلاعات صحيح امروزه عاملي تاثيرگذار در هر نوع کسب و کار و خلق ثروت است، بنابراين ضروري است پروژه GNAF که يکي از طرح هاي ملي در اين زمينه مي باشد هرچه سريع تر عملياتي شود.
نعمتي از کارگاه هاي مربوطه و مديران استانها خواست برنامه هاي خود در زمينه اجراي اين پروژه در سال 97 را در اسرع وقت به شرکت ملي پست به عنوان مجري طرح اعلام کنند.
رجبي مشاور عالي مديرعامل در اجراي پروژه GNAF نيز در اين جلسه بر دو نکته ملي بودن پروژه و همچنين اهميت نقشه ها و کيفيت آنها تاکيد کرد و افزود: به منظور بهينه سازي و سرعت بخشيدن به اجراي پروژه، بهتر است پارسل بندي و نقطه گذاري نقشه ها به صورت همزمان انجام شود.
رجبي با اشاره به اجراي پايلوت پروژه در سال آينده، گفت: در اجراي آزمايشي به دنبال اين هستيم تا چالش هاي احتمالي و اشکالات اجراي عملياتي طرح را شناسايي و نسبت به رفع آنها اقدام نماييم.
وي همچنين به موضوع هماهنگي کميته نقشه برداري با منابع جمع آوري اطلاعات و داده ها اشاره کرد و افزود: اين هماهنگي بايد با مديريت سازمان نقشه برداري و با هدف بررسي صحت و سقم اطلاعات انجام شود.
ميرزايي سرپرست معاونت فناوري و دبير کارگروه پروژه ملي GNAF نيز در اين جلسه ضمن ارايه گزارشي از روند اجراي آن از ابتدا تاکنون، از تمامي اعضاي کارگروه خواست گزارش اقدامات خود را براساس آيين نامه اجرايي طرح ارايه دهند.
سرپرست معاونت فناوري و دبير کارگروه پروژه ملي GNAF با اشاره به اينکه در حال حاضر بانک اطلاعات کدپستي 53 ميليون رکورد و 42 ميليون نشاني دارد، افزود: به هنگام سازي اطلاعات 25 ميليون ساختمان کل کشور از دو سال پيش آغاز شده است که تاکنون 61 درصد آن براساس نقشه هاي پارسال بندي شهرداري انجام شده است.
وي با تاکيد بر اينکه مديران استانهايي که سرويس شان آماده ارايه خدمات است تنها از طريق شبکه ملي اطلاعات، به عرضه خدمت بپردازند، از آنان خواست ظرف مدت يک هفته گزارش تکاليف تعيين شده شان را ارايه کنند.