برخي اقتصاددانان ميگويند اينترنت در آينده اي نزديک ساختاري کاملا متفاوت از امروز پيدا خواهد کرد و دنياي مجازي جديد بر مبناي فناوري بلاک چين شکل مي گيرد.
وايمکس نيوز- برخي اقتصاددانان مي گويند اينترنت در آينده اي نزديک ساختاري کاملا متفاوت از امروز پيدا خواهد کرد و دنياي مجازي جديد بر مبناي فناوري بلاک چين شکل مي گيرد.
مهم ترين مزيت اينترنت بلاک چين کوتاه شدن دست شرکت هاي فناوري بزرگ از داده هاي خصوصي کاربران است و آنها ديگر قادر نخواهند بود امنيت و حريم شخصي کاربران را نقض کنند وبه اطلاعات خصوصي افراد دسترسي يابند.
جرج گلايدر يکي از حاميان اين ايده است. وي مي گويد در آينده فناوري بلاک چين نيازهاي کاربران اينترنت را به طور گسترده برطرف مي کند و جايگزين موتور جستجوهايي مانند گوگل مي شود.
وي افزوده که کاربران به دنبال امنيت و کنترل بيشتر بر داده هاي خود هستند و لذا گوگل، فيس بوک،اپل و مايکروسافت ديگر نمي توانند به رويه هاي فعلي خود براي جمع آوري فله اي داده هاي کاربران ادامه دهند.
با اين حال اين طرح منتقداني هم دارد که مي گويند فناوري بلاک چين داراي ضعف هايي است که ناديده گرفتن آنها تحقق اين هدف را دچار مشکل مي کند.
بلاک چين يک نوع سيستم ثبت اطلاعات و گزارش است که تفاوت آن با سيستمهاي ديگر اين است که اطلاعات ذخيره شده روي اين نوع سيستم، ميان همه اعضاي شبکه به اشتراک گذاشته ميشوند و با استفاده از رمزنگاري امکان حذف و دستکاري اطلاعات ثبت شده تقريبا غيرممکن است.
در اين فناوري با وجود کاربران متعددي که بهطور همزمان دادههايي را ثبت و اصلاح ميکنند و ممکن است که آن دادهها با هم تداخل داشته باشند، شبکه قادر به حفظ يکپارچگي محتواي پايگاه داده است. با توجه به ساختار دادهاي رمزنگاري شده که بلاک چين دارا ميباشد يکپارچگي بدون هيچ کنترلکننده مرکزي حفظ ميشود.
منبع: فارس