گجتهاي هوشمند يکي از آن دسته از محصولات فناوري محوري هستند که اين روزها از از استقبال بينظيري از سوي کاربران در سراسر جهان روبرو شده اند.
وايمکس نيوز- اين روزها گجتهاي هوشمند مختلفي در زمينههاي گوناگون توسط شرکت و استارتاپهاي فعال در حوزه تکنولوژي توسعه يافته و بهمنظور تسهيل کار و فعاليت افراد و کاربران معرفي و به بازارهاي جهاني هرچند محدودي، عرضه ميشوند.
بر اساس گزارش وب سايت telecompetitor ، محققان و پژوهشگران فعال در مؤسسه تحقيقاتي IDC پيشتر پيشبيني کرده بودند که بالغ بر 190 ميليون دستگاه گجت پوشيدني هوشمند در سال 2022 ميلادي به فروش خواهد رسيد، اين در حاليست که بازار گوشيهاي هوشمند به شدت در حال رفتن به سمت و سوي رکود است و پيشبيني ميشود در سالهاي آينده نيز اين روند کم و بيش ادامه پيدا کند.
حالا تحقيقات و پژوهشهاي جديدي صورت گرفته است که حقايق جالبي را در مورد رواج گجتهاي هوشمند و دستگاههاي الکترونيکي مبتني بر اينترنت اشيا نشان ميدهد که در زير به برخي از مهمترين آنها اشاره ميکنيم:
26 درصد از مردم جهان هم اکنون حداقل يک گجت هوشمند و دستگاه الکترونيکي مبتني بر اينترنت اشيا در خانه و محل کار خود دارند.
46 درصد از مردم جهان از يک گجت هوشمندي که وضعيت سلامتي کاربران را بررسي ميکند، بهره ميبرند.
در صورتي که زنان خانه دار يک گجت هوشمند خريداري کنند و از تجربه استفاده از آن رضايت کافي را داشته باشند، احتمال خريداري يک گجت هوشمند ديگر بعد از آن به شدت افزايش پيدا ميکند.
آن دسته از کاربراني که از دستيارهاي صوتي موجود در گوشيهاي هوشمند خود نظير گوگل اسيستنت و سيري اپل استفاده ميکنند، احتمال بسيار بيشتري وجود دارد تا به خريداري اسپيکر هاي هوشمند مجهز به دستيار صوتي همچون گوگل هوم و اکو آمازون روي بياورند.
تجهيز منازل مسکوني و ادارات به گجتهاي هوشمند و دستگاههاي الکترونيکي مبتني بر اينترنت اشيا در سالهاي آينده رواج بسيار بيشتري خواهد يافت.
منبع: ايسنا