دولت آمريکا هزينههاي گزافي در آزاديهاي اينترنتي در کشورهاي مستقل و مخالف صرف ميکند اما هنگامي که نوبت به آزادي اينترنت در کشور آمريکا ميرسد اين هزينهها در مسير عکس صرف ميشوند.
به گزارش فارس به نقل از شبکه خبري راشا تودي، با وجود اين که تصويب قوانين جديد در زمينه فضاي اينترنت و امنيت سايبري در آمريکا خشم مردم اين کشور را برانگيخته است، نمايندگان مجلس آمريکا بار ديگر درصدد هستند قوانين جديدي در زمينه استفاده از اينترنت وضع کنند و اين در حالي است که آنان اهميتي به تصويب قوانين مربوط به جلوگيري از سرقت نميدهند و اين مسئله را به طور کامل کنار گذاشتهاند.
بر اساس اين گزارش، اين در شرايطي است که قانون جديد مربوط به امنيت سايبري در آمريکا در صورت تصويب ميتواند کابوس کاربران اينترنتي را به واقعيت تبديل کند.
اين گزارش در ادامه ميافزايد: دولت آمريکا همچنان به تلاش خود براي صرف هزينه هاي هنگفت و چندين ميليون دلاري به منظور حمايت از آزادي در فضاي سايبري در سرتاسر جهان ادامه مي دهد، اما اين سوال مطرح شده است که آيا اين آزادي براي همه است؟
به نظر مي رسد که اينگونه نيست، چرا که براي مثال وبگاه ويکيليکس از سوي مقامات و نمايندگان مجلس آمريکا با محدوديت هاي شديد مواجه شده است. به طوري که پيتر ون بورن کارمند سابق وزارت خارجه آمريکا در اين باره مي گويد: ويکي ليکس به دليل انتشار اسنادي که باعث شرمندگي مقامات آمريکا شده است، به يک دشمن براي دولت آمريکا تبديل شده است.
حتي دولت آمريکا شکوائيهاي را عليه «جوليان آسانژ» موسس و مالک اين وبگاه تنظيم کرده است، چرا که اين وبگاه صدها هزار سند را که جزئيات شرم آوري در مورد فعاليت هاي آمريکا در افغانستان و عراق به همراه دارد، منتشر کرده است.
از سوي ديگر پنج موسسه بزرگ اقتصادي آمريکا شامل «ويسا»، «مسترکارد»، «پيپالن، بانک مرکزي آمريکا و اتحاديه غربي نيز با تمام وجود تلاش کرده اند از طريق مسدود کردن دارايي هاي مربوط به اين وبگاه، آن را از نظر اقتصادي از پاي در بياورند.
«ون بورن» نيز به دليل مشابهي از وزارت خارجه آمريکا اخراج شده است، چرا که وي اقدام به انتشار کتابي در مورد شکست سياست هاي آمريکا در عراق کرده است. وي در اين باره مي گويد: دولت آمريکا از سال 2008 تاکنون بيش از 76 ميليون دلاربه منظور حمايت از آزادي اينترنت و کمک به فعالان و کاربران اينترنتي در سراسر دنيا به ويژه کشورهايي که رابطه خوبي با آمريکا ندارند هزينه کرده است، و اين در حالي است که وزارت خارجه آمريکا به اين نتيجه رسيده است آزادي فضاي سايبري براي ويکي ليکس نامناسب است و به همين دليل تلاش کرده است آزادي آنان را محدود کند. در واقع دولت آمريکا هزينه بسياري را براي محدود کردن وبگاه هايي که با آن مخالفند، صرف کرده است. اين همان چيزي است که ما ريا و تزوير مي ناميم.