مديرعامل شرکت ارتباطات زيرساخت کشور با اشاره به مسيرهاي مختلفي که براي ترانزيت پهناي باند اينترنت تعريف و راهاندازي شده خاطرنشان کرد که با اين مسيرها ديگر به هيچ عنوان کشور با مشکل قطعي اينترنت مواجه نخواهد شد.
محمود خسروي در گفتوگو با خبرنگار فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با تاکيد بر تلاش شرکت ارتباطات زيرساخت براي گسترش ارتباطات بينالملل عنوان کرد: با افزايش تعداد درگاههاي بينالمللي تلاش کردهايم شرايطي ايجاد کنيم که اختلالي در زمينه اينترنت کشور ايجاد نشود.
وي در عين حال از افزايش ظرفيت شبکه ديتا از حدود 43 گيگابيت تا حدود 500 گيگابيت ياد کرد و از افزايش بيش از 10 برابري اين شبکه خبر داد.
معاون وزير ICT در ادامه اظهار کرد: زماني تنها مسير ارتباطي ما از طريق جاسک بود و اين موضوع گاه باعث ميشد به دليل پيش آمدن يک مشکل، شاهد قطعي اينترنت باشيم اما در حال حاضر 14 درگاه بينالمللي فعال داريم و با بهرهبرداري از اولين کابل بخش خصوصي ميان عمان و چابهار يک درگاه ارتباطي جديد نيز به ظرفيتهاي ما افزوده شده است.
خسروي با يادآوري اينکه در حال حاضر براي تامين پهناي باند اينترنت در جنوب کشور مسيرهاي مختلفي چون جاسک، چابهار و بندرعباس وجود دارد گفت: علاوه بر اين مسيرها در شمال کشور هم از طريق مرز بازرگان با ترکيه، مرز ارمنستان و از طريق مرز آستارا با کشورهاي آذربايجان و روسيه پهناي باند وارد کشور ميشود که اين موضوع قابليت اطمينان شبکه ديتاي کشور را فوق العاده بالا برده به گونهاي که ديگر به هيچ عنوان در زمينه اينترنت قطعي نداريم.
مدير عامل شرکت ارتباطات زيرساخت در پليلن يادآور شد: در شرايطي که هنوز شبکه اصلي ترانزيت ما راه اندازي نشده، ظرفيتهاي موجود حدود پنج برابر افزايش يافته و کشور که زماني 23 خط STM1 داشت اکنون صاحب بيش از 110 خط STM1 شده و با اين شرايط تبديل شدن به هاب ترانزيت منطقه دور از دسترس نخواهد بود.