مديرکل نظارت بر سرويس هاي راديويي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از بررسي شکايات مردم از تشعشعات آنتن هاي تلفن همراه و اينترنت وايمکس با همکاري سازمان انرژي اتمي خبر داد و گفت: در آخرين بررسي هاي انجام گرفته در 6 ماهه دوم سال 91 حتي يک مورد هم آنتن غيراستاندارد گزارش نشده است.
گرشاسب جمشيدي نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نظارتهاي صورت گرفته در حوزه تجهيزات بکار گرفته شده در شبکه هاي راديويي و اقدامات انجام شده در تاييد نمونه استاندارد اين تجهيزات براي استفاده در شبکه هاي ارتباطي، بررسي هاي صورت گرفته در حوزه تشعشعات آنتن هاي موبايل و وايمکس را تشريح کرد.
وي با بيان اينکه تمامي شکايات و نگراني مردم از تشعشعات اين آنتن ها به سازمان انرژي اتمي ارسال مي شود، گفت: آخرين بررسي ها درمورد توان خروجي بکار گرفته شده در اين آنتن ها مربوط به 6 ماهه دوم سال 91 است که در اين بازه زماني 32 مورد شکايت از نصب سازه آنتن هاي موبايل و وايمکس و نگراني از بابت تشعشعات اين آنتن ها به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارائه شده که اين سازمان موارد را به سازمان انرژي اتمي براي بررسي ارسال کرده است.
جمشيدي نژاد ادامه داد: از 32 مورد شکايت دريافت شده، 84 درصد مربوط به تشعشعات و 16 درصد مربوط به سازه آنتن هاي BTS و وايمکس بوده است.
مديرکل نظارت بر سرويسهاي راديويي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در مورد بيشترين نگراني مردم از آنتن هاي موبايل گفت: 41 درصد شکايتها از آنتن هاي اپراتور ايرانسل، 25 درصد از اپراتور همراه اول، 25 درصد از اپراتور رايتل، 6 درصد از تاليا و 3 درصد از اپراتور مبين نت گزارش شده است که با اين حال تاکنون حتي يک مورد از اين شکايات نيز مثبت نبوده و آزمايشات و بررسي ها از تاييد استاندارد بودن و بي خطر بودن اين تجهيزات و ميزان تشعشعات ساطع شده از اين آنتن ها حکايت دارد.
وي دليل بيشتر بودن تعداد شکايات از آنتن هاي اپراتور ايرانسل را شبکه در حال توسعه اين اپراتور نسبت به ساير اپراتورها عنوان کرد.