دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

برنامه سرمایه گذاری شرکت مخابرات ایران/ صرف 7 هزار میلیارد تومان طی 4 سال

مخابرات

سه شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۳:۰۰


پس از اعلام وزیر ارتباطات مبنی بر تعلل مخابرات در ارائه برنامه توسعه، مخابرات تصویر نامه ارائه برنامه‌های توسعه به رگولاتوری را منتشر کرد که رگولاتوری این نامه را مصداق برنامه توسعه ندانسته است. فارس برنامه سرمایه‌گذاری شرکت مخابرات ایران را منتشر کرده است.

وایمکس نیوز - در پی انتشار گفت‌وگو با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با موضوع «افزایش تعرفه تلفن ثابت از دستور کار خارج شد/ تعلل مخابرات در ارائه برنامه توسعه» شرکت مخابرات ایران با ارائه توضیحاتی درباره این خبر، اعلام کرد: طبق نظر کارشناسان داخلی و مشاوران خارجی شرکت مخابرات ایران، میزان سرمایه گذاری در چهار سال 7 هزار میلیارد تومان در بخش تلفن ثابت و توسعه زیرساخت به ویژه شبکه و IT است. این شرکت همچنین تصویر نامه ارائه برنامه‌های توسعه مخابرات به رگولاتوری را نیز منتشر کرد.

 

 

اما رگولاتوری این نامه را مصداق اعلام برنامه توسعه ندانست و اعلام کرد: «این نامه که پنج ماه پس از تاریخ مقرر و با امضای مدیرعامل شرکت ارسال شده، صرفاً یک جزوه حاوی یک پاورپوینت درباره عناوین برنامه‌های توسعه‌ای مخابرات ایران و برنامه تغییر ساختار سازمانی و فنی در این شرکت است و فاقد برنامه‌های توسعه کمی و کیفی به ویژه در شبکه تلفن ثابت است. علاوه بر این، این برنامه باید به صورت یک بسته کامل حاوی پروژه‌ها، زمانبندی اجرائی، اعتبارات منظور شده و نحوه اجرای آن باشد و به تایید هیات مدیره و مجمع شرکت مذکور نیز رسیده باشد تا پشتوانه اجرایی داشته و بتوان بر مبنای آن، برنامه‌های توسعه شرکت را پیگیری کرد.»

اکنون لیستی از برنامه‌های توسعه‌ای مخابرات طی سال‌های 1394 تا 1397 منتشر می‌شود. این برنامه می‌تواند معیار قضاوت درباره صحت گفته مخابرات یا رگولاتوری باشد.

گزارش از: فاطمه سامعی

منبع : فارس

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو