سه شنبه ۱ خرداد ۱۴۰۳

براری خبر داد:

رشد پنج برابری تولید محتوای فناوری اطلاعات در برنامه ششم توسعه

براري

پنج شنبه ۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۱:۰۰


براری در گفتگوی خبری سه شنبه شب با شبکه باران استان گیلان با تاکید بر نهضت تولید محتوا، از رشد پنج برابری تولید محتوای فناوری اطلاعات در برنامه ششم توسعه خبر داد و گفت: نهضت تولید محتوا و سرویس فناوری اطلاعات در کشور شکل گرفته است.

وایمکس نیوز - به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،براری با اشاره به برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای توسعه زیرساخت‌ها در برنامه ششم توسعه، گفت: تا پایان برنامه مذکور خدمات دستگاه‌های دولتی به صورت الکترونیکی به مردم ارائه خواهد شد.

براری با بیان این که در برنامه مذکور افزایش ظرفیت مبادلات پستی لحاظ شده است، اظهار داشت: توسعه پست‌بانک در روستاها و ارائه خرده‌بانکداری نیز جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه ششم توسعه است.

وی تامین امنیت و حراست از حقوق فردی و جمعی در شبکه‌های اجتماعی را از دیگر اولویت‌های برنامه ششم توسعه کشور برشمرد و گفت: پنج اصل عدالت‌بنیان، اقتصاد مردمی، درون‌زا، برونگرا و دانش‌بنیان بودن از اولویت‌های اقتصاد مقاومتی در حوزه فناوری اطلاعات است.

براری با اشاره به این که سهم فناوری اطلاعات یک‌سوم اقتصاد کشور است، بر تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه فناوری اطلاعات استان گیلان تاکید کرد و گفت: توسعه حوزه آی.سی.تی نیازمند سه بخش زیرساخت فناوری اطلاعات، نیروی انسانی و انگیزه و علاقه مردم است.

وی با بیان اینکه 2 میلیون و 860 هزار سیم کارت در گیلان فعال است، خاطرنشان کرد: پوشش تلفن همراه در کشور 83 درصد است که در گیلان 91 درصد است.

وی به اتصال 400 هزار نفر از مردم گیلان به اینترنت از طریق گوشی تلفن همراه اشاره کرد و یادآور شد: زیرساخت‌های بسیاری برای رسیدن به شاخص‌ها فراهم شده است.

براری همچنین از سه و نیم برابر شدن پهنای باند بین‌المللی کشور خبر داد و افزود: تلاش کردیم همزمان با افزایش نسبت ترافیک داخل به خارج از کشور ، این نسبت را که 10 به 90 به 40 به 60 برسانیم.

وی در بخش دیگر سخنان خود از اهمیت سرمایه گذاری در توسعه زیرساخت‌ها گفت و با انتقاد از کاهش سرمایه‌گذاری پس از واگذاری شرکت مخابرات در سال 86 ، افزود: در سال‌ گذشته دو هزار و 500 میلیارد تومان بخش دولتی و پنج هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در زیرساخت‌های فناوری اطلاعات سرمایه‌گذاری شد و در برنامه ششم توسعه نیز شش هزار میلیارد تومان برای این بخش در نظر گرفته شده است.

براری همچنین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را سومین دستگاه کمک‌کننده به منابع بودجه عمومی کشور دانست و تصریح کرد: طبق مصوبه هیئت دولت درآمد بخش فناوری اطلاعات برای توسعه این بخش استفاده می‌شود.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو