یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

چگونه سیم‌کارت‌های اضافی خود را سلب امتیاز کنیم؟

سیم کارت

چهارشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۳:۱۶


این روزها در هر خانه چند سیم‌کارت بلا استفاده وجود داشته که در صورت عدم نیاز می‌توانید آن‌ها را سلب امتیاز کنید تا از خطرات احتمالی مفقودی سیم‌کارت و ماجراهای بعد آن مصون بمانید.

تیک نیوز-سلب سیم‌کارت به دو روش حضوری و غیر حضوری صورت گرفته که در روش اول بایستی سیم‌کارت‌تان فعال و در دسترس باشد. در ادامه با این دو روش آشنا می‌شویم.

 
روش غیرحضوری
با توجه به شیوع کرونا و لزوم رعایت قرنطینه و فاصله اجتماعی، می‌توانید از طریق سامانه دولت همراه جهت سلب مالکیت سیم‌کارت‌های‌تان اقدام کنید. همچنین اپلیکیشن‌های همراه من، ایرانسل من و رایتل من نیز قابلیت سلب سیم کارت را در اختیار مشتریان‌شان قرار داده‌اند که مشترکان هر یک از این اپراتورها می‌توانند به صورت مستقیم به این سامانه‌ها مراجعه کنند.
 
سامانه دولت همراه در دو نسخه موبایل و وب در دسترس کاربران است. برای استفاده از خدمات دولت همراه ابتدا بایستی با ثبت شماره تلفن خود، پس از دریافت کد فعال‌سازی به سامانه وارد شوید. لازم به ذکر است که این خط تلفن همراه حتما بایستی به نام خود شما باشد.
 
 
در صورتی که برای اولین بار از خدمات دولت همراه الکترونیک استفاده می‌کنید، نیاز است تا پروفایل خود را تکمیل و کد ملی و تاریخ تولدتان را وارد کنید. سپس در صورت صحت اطلاعات وارده پیامکی مبنی بر این که اطلاعات هویتی شما توسط ثبت احوال تایید شده را دریافت خواهید کرد.
 
حال می‌توانید از خدمات دولت همراه از قبیل پرداخت قبوض، ثبت اسناد و املاک، استعلام مدرک تحصیلی و... استفاده کنید. برای سلب مالکیت سیم‌کارت‌هایی که به نام شما هستند بایستی به بخش «مالکیت سیم‌کارت» بروید که می‌توانید آن را از طریق نوار کشویی صفحه اول پیدا و انتخاب کنید.
 
 
در صفحه جدید لازم است اپراتور سیم‌کارتی که می‌خواهیت مالکیت آن را سلب کنید، انتخاب نمایید که پس از آن به سامانه اپراتورتان ارجاع داده خواهید شد.
 
 
برای استفاده از خدمات اپراتور خود بایستی شماره سیم کارتی که می‌خواهید امتیاز آن را سلب کنید وارد کرده و پس از دریافت رمز یک بار مصرف وارد سامانه اپراتور شوید. با توجه به این که اپراتورهای مختلفی در کشور فعال هستند تنها به یکی از آن‌ها اشاره می‌کنیم، البته روند سلب امتیاز برای تمامی اپراتورها تقریبا شبیه به هم است.
 
با رفتن به بخش مدیریت سیم‌کارت، می‌توانید جهت سلب امتیاز آن اقدام کنید.
 
در صورتی که قصد سلب امتیاز سیم‌کارت خود را دارید، گزینه درخواست سلب امتیاز را انتخاب کنید. اگر در ۲۴ ساعت گذشته درخواست سلب امتیاز را ثبت کرده و از درخواست خود منصرف شده‌اید، گزینه لغو سلب امتیاز را انتخاب کنید.
 
 
با انتخاب گزینه درخواست سلب امتیاز، توافق نامه‌ای به شما نمایش داده شده که با اجرای آن حق اشتراک سیم کارت وارد شده به کلی از شما سلب و بازیابی آن (پس از گذشت ۲۴ ساعت) امکانپذیر نخواهد بود.
 
 
با تایید توافق نامه، رمز یک بار مصرفی به سیم‌کارت شما ارسال خواهد شد که با وارد کردن آن، درخواست‌تان ثبت و به آن رسیدگی خواهد شد.
 
 
روش حضوری
یکی از مزیت‌های این روش آن است که سیم‌کارت‌هایی که به نام شما بوده اما در دسترس‌تان نیستند را نیز سلب مالکیت کنید. در حالی که در روش غیر حضوری بایستی سیم‌کارت فعال بوده تا کد یکبار مصرف برای آن ارسال شود.
 
برای سلب امتیاز حضوری می‌توانید به دفتر اپراتور خود در نزدیکی محل زندگی و کارتان رفته و با به همراه داشتن مدارک هویتی، فرم مربوطه برای سلب امتیاز سایر سیم کارت‌های خود را تکمیل و سپس به دفتر اسناد رسمی بروید تا امضا و اثر انگشت شما گواهی شود. حال با تحویل فرم مربوطه به دفتر اپراتور، فرایند سلب مالکیت سیم‌کارت‌های شما صورت خواهد پذیرفت.
منبع:دیجیاتو

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو