یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

ابداعات اختراعات

تولید پارچه ای که بدن را هم گرم و هم سرد می کند!

محققان پارچه ای ابداع کرده اند که یک طرف آن بدن را گرم و طرف دیگر بدن را خنک می کند.

برگزاری ۱۲۳ رویداد آموزشی در حوزه مالکیت‌ فکری / گامی بلند در مسیر جهانی کردن اختراعات

یکی از حلقه‌های مفقوده در زنجیره توسعه و تجاری‌سازی ایده‌های نوآورانه و تبدیل آن‌ها به ثروت، زیرساخت‌های مطلوب مالکیت فکری است.

عمر شارژ باتری گوشی به چهار روز می‌رسد

شرکت IBM نخستین فناوری تولید تراشه دو نانومتری جهان را معرفی کرد که مصرف نیرو و عمر باتری در پردازنده هایی که در همه دستگاهها از گوشی و تبلت گرفته تا سرورهای رایانه ای عظیم بکار رفته اند را به میزان چشمگیری بهبود می دهد.

با قدرتی شبیه نور خورشید؛ قدرتمندترین اشعه لیزر جهان ساخته شد

محققان کره‌ای قدرتمندترین اشعه لیزر جهان را ابداع کرده‌اند که قدرت آن قابل مقایسه با متمرکز کردن تمام نوری که از خورشید به زمین می‌تابد در یک نقطه ۱۰ میکرومتری است.

IBM موفق به ساخت اولین تراشه ۲ نانومتری جهان شد

شرکت IBM با توسعه نخستین تراشه ۲ نانومتری جهان،‌ در پیشرفت فناوری مربوط به چیپ‌ها گام بزرگی برداشت. براساس اعلام شرکت، محققان IBM موفق شده‌اند ۵۰ میلیارد ترانزیستور را در تراشه‌ای به اندازه یک ناخن جای بدهند.

کنترل باد تایر با گوشی تلفن همراه ممکن شد

یک شرکت اتریشی که قبلاً موفق به تولید تیوب های داخلی سبک، مستحکم و پلاستیکی برای دوچرخه‌ها شده بود، این بار کنترل باد تایر لاستیک را با گوشی ممکن کرده است.

نانوپوشش‌های ایرانی از شیوع بیماری‌ها جلوگیری می‌کنند

پوشش‌های نانویی جزو فناوری‌های کارآمدی هستند که می‌توانند با ذخیره کردن خواص ماندگار ضد ویروس خود، منجر به کاهش شیوع بیماری‌ها از سطوح شوند.

زنگ خطر عاشق شدن ربات‌ها!

مرزی که سال‌ها دست ربات‌ها را از انجام برخی امور انسان‌ها کوتاه نگه داشته، حالا تا جایی باریک شده که شاید آدم‌ها کتاب‌هایی را بخوانند، فیلم‌هایی را ببینند و به روابطی دل ببندند که خالق‌شان کسانی نیستند جز ربات‌هایی که احساس می‌کنند و حتی عاشق می‌شوند!

آژانس دارویی اروپا: فواید آسترازنکا بیش از خطرات آن است

علیرغم تأیید ارتباط بین عارضه جانبی و واکسن آسترازنکا، آژانس دارویی اروپا نتیجه گرفته است که فواید واکسن از خطر آن بیشتر است.

ابررایانه سیمرغ از برنامه زمان بندی عقب نیست

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه ابررایانه سیمرغ از زمان بندی در نظر گرفته شده عقب نیست، گفت: این پروژه در فاز آزمایشی تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ رونمایی می شود.

مطالب پر بازدید آرشیو